preskoči na sadržaj
CUC cvrkuti:
Ocjenjivački sud

Obrazovne sadržaje pripremljene i/ili aktivnosti izvedene primjenom mreža i/ili alata društvenog softvera prijavljene na natječaj ocjenjivat će stručni Ocjenjivački sud Webfestivala 2011 kojeg čine:




Datum: 20. 5. 2011. u 15:22 sati



1. Ana Keglović Horvat, Fakultet prometnih znanosti

2. Arjana Blažić, IX. gimnazija

3. Branko Mažar, CARNet

Branko MazarBranko Mažar je završio Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu i djelatnik je CARNetovog Odjela za računalnu sigurnost. Bavi se primarno implementacijom računalne sigurnosti u CARNet mreži i ustanovama članicama kontinuiranim provođenjem sigurnosnih ispitivanja pojedinih aplikacija i uređaja, rješavanjem sigurnosnih incidenata te izradom preporuka i smjernica za postizanje prihvatljive razine informacijske sigurnosti.

Aktivno sudjeluje i u definiranju usluga i sadržaja kojima je primarni cilj sigurnost CARNetovih krajnjih korisnika. U tu skupinu spadaju svi članovi obrazovne i akademske zajednice – nastavnici, profesori, učenici i studenti, a kako se edukacija korisnika pokazala kao temelj za razvoj svijesti o računalnoj sigurnosti, sudjeluje u izradi edukativnih materijala i predavanja s temama vezanim uz problematiku sigurnosti na Internetu. 
 



4. Ivan Arar, 24 sata digital d.o.o.

5. Ivan Brezak Brkan, Netokracija

6. Darko Grabar, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin

7. Mihaela Banek Zorica, Filozofski fakultet

Webfestival on delicious
preskoči na navigaciju