preskoči na sadržaj
CUC cvrkuti:
Pravila natjecanja

Opća pravila za natjecatelje Webfestivala 2011:

  • Obrazovni sadržaj pripremljen i/ili aktivnost na webu izvedenu primjenom mreža i/ili alata društvenog softvera na natjecanje može prijaviti autor ili predstavnik grupe autora.
  • Obrazovni sadržaj i/ili aktivnost koji se prijavljuje na natjecanje treba u bilo kojem obliku i na bilo kojoj razini doprinositi razvoju hrvatske obrazovne zajednice i/ili društva u širem smislu.
  • Prijavitelj obrazovnog sadržaja odgovoran je za regulaciju i poštivanje autorskog prava za obrazovni sadržaj, kao i za materijale koji se unutar obrazovnog sadržaja/aktivnosti koriste.
  • Prijavljeni obrazovni sadržaji i/ili aktivnosti ne smiju sadržavati:
    • tekstove, slike ili druge medije diskriminativnog ili uvredljivog sadržaja na rasnoj, religijskoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi te
    • tekstove, slike ili druge medije eksplicitno seksualnog i neprikladnog jezika i sadržaja.

Ako prijavljeni obrazovni sadržaj i/ili aktivnost ne ispunjava zadane kriterije, Ocjenjivački sud zadržava pravo da ga/ih izuzme iz daljnjeg natjecanja bez posebnog obrazloženja. Ocjenjivački sud će nastojati riješiti sve problematične situacije u skladu s ciljevima organizacije Webfestivala 2011.

NAPOMENA: CARNet nije odgovoran za sadržaj kao niti za naknadne promjene, preinake, modifikacije ili brisanje prijavljenih obrazovnih sadržaja i/ili aktivnosti. Nadalje, CARNet nije odgovoran za prijavljene obrazovne sadržaje i/ili aktivnosti za koje prijavitelj ne posjeduje autorsko pravo kao niti za obrazovne sadržaje i/ili aktivnosti u kojima se koriste materijali za koje prijavitelji nemaju regulirana autorska prava. CARNet nije odgovoran za osiguravanje privatnosti podataka korisnika prijavljenih obrazovnih sadržaja i/ili aktivnosti.

Nagrade i pohvale ne mogu biti dodijeljene obrazovnim sadržajima i/ili aktivnostima koje su prijavili i/ili izradili:

  • članovi Ocjenjivačkog suda Webfestivala 2011,
  • članovi Programskog ili Organizacijskog odbora CUC-a 2011, kao niti članovi Organizacijskog odbora Webfestivala 2011,
  • zaposlenici na rukovodećim pozicijama ili osobe koje su suvlasnici kompanija koje sponzoriraju CUC 2011  te
  • članovi uže obitelji bilo koje od prethodno navedenih grupa.

Vezano uz pojedine kategorije, vrijede sljedeće napomene za natjecanje:

Kategorija „U klupi s društvom“

  • Da bi bilo važeće, na natjecanje Webfestival 2011 u ovoj kategoriji mora se ukupno prijaviti najmanje 5 obrazovnih sadržaja pripremljenih i/ ili aktivnosti izvedenih primjenom mreža i/ili alata društvenog softvera.
  • Minimalan broj sudionika da bi bile dodijeljene nagrade za 1., 2. i 3. mjesto je 9. U slučaju sudjelovanja manje od 9 obrazovnih sadržaja i/ili aktivnosti bit će dodijeljena samo jedna nagrada, najboljem obrazovnom sadržaju i/ili aktivnosti za koji se koristi neki od mreža i/ili alata društvenog softvera.

Kategorija „Surfam i učim“

  • Da bi bila dodijeljena nagrada, u ovoj kategoriji se na natjecanje Webfestival 2011 mora ukupno prijaviti najmanje 5 obrazovnih sadržaja pripremljenih  i/ ili aktivnosti izvedenih primjenom mreža i/ili alata društvenog softvera.


Sudjelovanjem u natjecanju Webfestival 2011, sudionik prihvaća gore navedena pravila.




Datum: 23. 9. 2011. u 16:14 sati
Webfestival on delicious
preskoči na navigaciju