preskoči na sadržaj
CUC cvrkuti:
Ocjenjivački sud

Obrazovne sadržaje pripremljene i/ili aktivnosti izvedene primjenom mreža i/ili alata društvenog softvera prijavljene na natječaj ocjenjivat će stručni Ocjenjivački sud Webfestivala 2011 kojeg čine:




Datum: 20. 5. 2011. u 15:22 sati



1. Ana Keglović Horvat, Fakultet prometnih znanosti

Ana Keglovic HorvatAna Keglović Horvat diplomirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu i položila pravosudni ispit. Radila je u odvjetništvu, predavala na poslovnim školama i Tehničkom veleučilištu u Zagrebu. Objavljuje stručne i znanstvene radove, izlaže na konferencijama, radionicama i seminarima. Sve te interese iskoristila je u online svijetu: četiri godine bila je urednik hrvatskog pravnog portala Legalis, konzultant na online pravnoj bazi Infolex.hr i projektu Sudačke mreže.

Danas predaje na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, ponosi se pokretanjem projekta Prometno pravo 2.0 koji se ističe uporabom društvenih mreža i Interneta u visokoobrazovnoj nastavi. Bila je community manager prvog TEDxZagreb, a od tada je taj posao radila za brojne klijente. Član je Akademije za politički razvoj, dopredsjednica Hrvatske udruge web developera CROWD, konzultant za online komuniciranje i web, suvlasnica regionalne agencije za marketing, PR i poslovni consulting KRAZY FISH, majka i supruga, te još mnogo toga, uporno dokazujući da joj je uspješan multitasking jača strana.



2. Arjana Blažić, IX. gimnazija

3. Branko Mažar, CARNet

4. Ivan Arar, 24 sata digital d.o.o.

5. Ivan Brezak Brkan, Netokracija

6. Darko Grabar, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin

7. Mihaela Banek Zorica, Filozofski fakultet

Webfestival on delicious
preskoči na navigaciju