Novosti o natjecanju

Naučite izrađivati digitalne igre za primjenu u nastavi

Želite li naučiti kako uz pomoć alata dostupnih na internetu izraditi digitalnu igru koju ćete primijeniti u nastavi, prijavite se na radionicu, koja će se održati 24. rujna 2014. od 17:00 do 18:30 sati na lokaciji CARNet, Josipa Marohnića 5, Zagreb učionica A (razina -1). 


Polaznici će na radionici uz stručno vodstvo Vesne Janko, profesorice geografije i povijesti te ujedno i učiteljice savjetnica u II. Osnovnoj školi Bjelovar upoznati svrhu i primjenu edukativnih digitalnih igara (PurposeGames, ClassToools, SuperTeacherTools, Quizlet, Zondle...) u nastavnoj praksi. Moći će se ulogirati u online usluge za izradu igra, pretraživati igre drugih autora, izraditi vlastite igre, znati izraditi poveznice na igre ili igre umetnuti u vlastiti web ili blog. 

Za uspješno pohađanje radionice od polaznika se očekuje osnovno poznavanje rada s računalom i internetom, te je poželjno da sudionici imaju unaprijed pripremljena pitanja i odgovore (15 - 20) zatvorenog tipa te Google (GmaiI) i Facebook račun zbog brže registracije u sustave.

Radionica je besplatna, ali zbog ograničenog broja polaznika, pozivamo sve zainteresirane da ispune prijavni obrazac najkasnije do ponedjeljka 22.rujna 2014.

Podsjećamo sve zainteresirane da su prijave na natjecanje Webfestival otvorene do 26. rujna 2014. i pozivamo sve da svoje obrazovne interaktivne online igre prijave na natjecanje, jer najbolje očekuje PlayStation IV igraća konzola.  

Više informacija o radionici pročitajte na http://webfestival.carnet.hr/2014_radionica

Želimo Vam puno uspjeha pri savladavanju prvih koraka u izradi digitalnih igara u nastavi.

 


Objavljeno: 16. 9. 2014.

Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju