preskoči na sadržaj
CUC cvrkuti:
Multimedijska radionica

U okviru Webfestivala 2012 CARNet organizira trosatnu multimedijsku radionicu koju osim CARNetovih korisnika mogu pohađati i svi ostali zainteresirani za upoznavanje s multimedijom. 

Radionica će se sastojati od dva dijela, svaki u trajanju od 90 minuta. U prvome dijelu polaznici će se upoznavati s osnovnim mogućnostima alata za obradu audio zapisa Audacity, alata za obradu videa Windows Movie Maker i alata za izradu screencasta Jing. U drugome dijelu radionice polaznici će imati priliku upoznati se s osnovnim mogućnostima alata za izradu animacija. 

Cilj radionice:

Cilj radionice je upoznati polaznike s osnovnim mogućnostima programa za obradu zvuka, videa, izradu screencasta te animacija. 

Sadržaj radionice: 

Prvi dio radionice odnosit će se na upoznavanje s alatom Windows Movie Maker u kojem će se sudionici upoznati sa snimanjem, obradom, rezanjem video zapisa te dodavanjem raznih efekata i pripremom za objavu. 

Prvi dio radionice obuhvaća i upoznavanje sa snimanjem zvuka u alatu za obradu zvuka Audacity te izradu i objavu screencasta u Jingu – alatu za izradu screencastova.

U drugom dijelu radionice polaznici će se kroz izradu jednostavne Flash animacije upoznati s osnovnim elementima Flash sučelja, crtanjem objekata te pokretanjem objekata na sceni.

Potrebna predznanja:

Za uspješno pohađanje radionice od sudionika se očekuje napredno poznavanje rada na računalu.

Trajanje:

Radionica traje 3 sata, podijeljena je na dva dijela, svaki u trajanju od 90 minuta.

Termin održavanja:

18. rujna 2012. 9:00-12:00

CARNet, Josipa Marohnića 5, Zagreb

 

Prijave su zatvorene jer su sva mjesta na radionici popunjena.




Datum: 14. 9. 2012. u 15:44 sati
Webfestival on delicious
 
 
preskoči na navigaciju