preskoči na sadržaj
CUC cvrkuti:
Propozicije natjecanja

Autori multimedijskih obrazovnih sadržaja mogu svoje radove prijaviti u razdoblju od 20. travnja do 30. rujna 2012.

Na natjecanje se mogu prijaviti multimedijski sadržaji u jednom od sljedećih oblika:

Natjecanje će se provoditi u dvije dobne kategorije:

  • Mladi kreativci - do 18 godina
  • Majstori - iznad 18 godina

Prijavljeni multimedijski obrazovni sadržaji isključivo trebaju biti objavljeni negdje na Internetu, a smiju trajati najviše 10 minuta.

Prijaviti se mogu multimedijski obrazovni sadržaji namijenjeni formalnom, neformalnom ili informalnom obrazovanju. 

***

Pod pojmom multimedijskih sadržaja formalnog i neformalnog karaktera podrazumijevamo sve one multimedijske sadržaje i aktivnosti namijenjene stjecanju znanja u obrazovnim institucijama - osnovnim i srednjim školama i visokoškolskim ustanovama, odnosno one oblike organiziranog obrazovanja koji nisu formalno vrednovani kao što su npr. tečaj stranog jezika, stručno usavršavanje za potrebe posla u obliku tečajeva/seminara i sl.

Pod pojmom multimedijskih sadržaja informalnog karaktera podrazumijevamo sve one sadržaje namijenjene stjecanju vještina i znanja koje se događa spontano, bez posebnog plana i strukture i koje nije dio sadržaja koji nudi neka ustanova već pojedinac.

***

Prijavljene multimedijske sadržaje ocjenjivat će Ocjenjivački sud. Osim nagrade prema ocjenama Ocjenjivačkog suda, za prijavljene multimedijske sadržaje iz obje kategorije glasat će publika i svojim glasovima odlučiti o jednom pobjedniku. 

 




Datum: 24. 9. 2012. u 08:10 sati
Webfestival on delicious
 
 
preskoči na navigaciju