preskoči na sadržaj
CUC cvrkuti:
Novosti

Webinar o primjeni multimedijskih sadržaja u nastavi

CARNet vas poziva na webinar „Primjena multimedijskih sadržaja u nastavi“ autora Darka Rakića koji će se održati u utorak, 12. lipnja 2012. u 10 sati na adresi http://acp.carnet.hr/cuc. Sadržaj webinara će opisati izradu multimedijskih sadržaja (audio emisija, video skečeva, video spotova) pomoću alata za izradu multimedije (Glogster, Zoondle, Audacity, Movie Maker), dok će na primjerima dobre prakse biti prikazana primjena multimedijskih sadržaja u nastavi.


Voditelj webinara, Darko Rakić, učitelj je informatike u Osnovnoj školi Popovača, koji se intenzivno bavi multimedijom i njezinom primjenom u nastavi te održava ciklus webinara na temu fotografije.

Webinar je organiziran kao prateće događanje u sklopu natjecanja Webfestival 2012 (http://webfestival.carnet.hr), koji se ove godine bavi temom multimedijskog učenja i izrade obrazovnih multimedijskih sadržaja  od video materijala do screencastova, podcastova i animacija. Prijave za natjecanje traju do 30. rujna, a zainteresirani se mogu prijaviti na adresi http://webfestival.carnet.hr/2012/prijavnica i osvojiti vrijedne nagrade.

Webinar će se održati uz pomoć kolaboracijskog alata Adobe Connect Pro (http://www.carnet.hr/acp),  a sudionicima za sudjelovanje nije potrebna nikakva dodatna oprema ili softver osim računala spojenog na Internet i ispravnih zvučnika.

Sudjelovanje u webinaru slobodno je svima zainteresiranima putem adrese http://acp.carnet.hr/cuc. Važno je napomenuti da je za ulazak u virtualnu sobu potrebno odabrati opciju 'Gost' i upisati svoje ime. Za nesmetano sudjelovanje na webinaru preporučujemo korištenje Internet Explorer ili Firefox Mozilla preglednika.



Ispiši članak
Objavljeno: 6. 6. 2012.


Webfestival on delicious
 
 
preskoči na navigaciju