preskoči na sadržaj
CUC cvrkuti:
Novosti

Održane dvije radionice o izradi multimedijskog sadržaja

U utorak i srijedu, 18. i 19. rujna 2012. u Zagrebu, u CARNetovim prostorijama u zgradi Srca, zbog velikog interesa, umjesto jedne, održane su dvije radionice o izradi multimedijskog sadržaja.


Autori radionica Tomislav Negulić (Windows Movie Maker, Jing, Audacity) i Daniel Domović (Flash) kroz trosatnu su radionicu upoznali polaznike s osnovama korištenja alata za izradu video materijala u Windows Movie Makeru, snimanja screencasta pomoću Jinga, obradi audio zapisa u programu Audacity te kako izraditi jednostavnu animaciju pomoću Flasha u programu Vectorian Giotto.

Zahvaljujemo na velikom interesu za radionicu, a sve koji nisu mogli sudjelovati pozivamo da pregledaju naše besplatne otvorene tečajeve Flasha i audio/video zapisa u kojima se nalaze detaljniji sadržaji i opisi postupaka obrađivanih na radionici.

Nadamo se da će polaznici naših radionica dobivena znanja i svoju maštu iskoristiti u izradi novih videa, podcasta, screencasta i animacija te se prijaviti na natjecanje Webfestival 2012.

Priručnici, zadaci i primjeri s radionice bit će uskoro objavljeni na ovim stranicama.



Ispiši članak
Objavljeno: 19. 9. 2012.


Webfestival on delicious
 
 
preskoči na navigaciju