Vijesti

23.11.2010. 10:08
Završio Webfestival 2010
Dodjelom nagrada pobjednicima natjecanja završio je Webfestival 2010. Vidimo se dogodine, s novim aktivnostima i novom temom natjecanja. Do skorog viđenja!

16.11.2010. 11:52
Dodijeljene nagrade i priznanja autorima pobjedničkih kolegija
Na svečanom proglašenju pobjednika Webfestivala 2010, održanom 16. studenog 2010. na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, uručena su priznanja i nagrade autorima najboljih kolegija:

08.11.2010. 17:23
Objavljeni pobjednici Webfestivala 2010
Glasanje ocjenjivačkog suda je završilo i objavljeni su pobjednici Webfestivala 2010.! Pobjednicima su proglašeni sljedeći kolegiji: Juniori: Mali geografski laboratorij Kadeti: Od ideje do filma  Seniori: Financijska matematika Najbolja primjena multimedije u obrazovanju: Kemija 8 Najbolja primjena Moodle aktivnosti: Tehničko crtanje pomoću računala Uz ove nagrade, ocjenjivački sud je dodijelio i posebnu pohvalu kolegiju Profesionalni izazovi u baletu.

Natjecanje

 

Objava rezultata i dodjela nagrada

Rezultati natjecanja bit će objavljeni početkom studenog na web stranicama Webfestivala 2010, dok će svečano proglašenje dobitnika te dodijela nagrada biti održana u sklopu CARNetove korisničke konferencije16. studenog (9:00 - 10.00 sati) na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (Ruđera Boškovića b.b.) u Splitu

Za pobjednike smo pripremili vrijedne nagrade.  

***

Ovogodišnje natjecanje pod sloganom Moodlajmo zajedno!, namijenjeno je svima koji se žele prijaviti s obrazovnim materijalima iz .hr domene,  objavljenim u Moodle LMS-u, a zadovoljavaju Pravila natjecanja.

Prijavljene kolegije ocjenjuje stručni ocjenjivački sud, a autori kolegija izrađenih u Moodle-u koji se istaknu inovativnom primjenom ovog alata za unapređenje kvalitete nastave, bit će nagrađeni vrijednim nagradama u kategorijama:

  • Juniori (za dob 4-14 godina)
  • Kadeti (za dob 14-18 godina)
  • Seniori (za dob 18+)

Osim u kategorijama po dobi polaznika (Junior, Kadet i Senior) koje autori odabiru prilikom prijave na natjecanje, svi kolegiji prijavljeni na natjecanje, konkuriraju i u kategorijama:

  • Najbolja primjena multimedije u obrazovanju
  • Najbolja primjena Moodle aktivnosti.

 

      


Idi na www.carnet.hr Idi na cuc.carnet.hr Webfestival dodjela nagrada