Vijesti

23.11.2010. 10:08
Završio Webfestival 2010
Dodjelom nagrada pobjednicima natjecanja završio je Webfestival 2010. Vidimo se dogodine, s novim aktivnostima i novom temom natjecanja. Do skorog viđenja!

16.11.2010. 11:52
Dodijeljene nagrade i priznanja autorima pobjedničkih kolegija
Na svečanom proglašenju pobjednika Webfestivala 2010, održanom 16. studenog 2010. na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, uručena su priznanja i nagrade autorima najboljih kolegija:

08.11.2010. 17:23
Objavljeni pobjednici Webfestivala 2010
Glasanje ocjenjivačkog suda je završilo i objavljeni su pobjednici Webfestivala 2010.! Pobjednicima su proglašeni sljedeći kolegiji: Juniori: Mali geografski laboratorij Kadeti: Od ideje do filma  Seniori: Financijska matematika Najbolja primjena multimedije u obrazovanju: Kemija 8 Najbolja primjena Moodle aktivnosti: Tehničko crtanje pomoću računala Uz ove nagrade, ocjenjivački sud je dodijelio i posebnu pohvalu kolegiju Profesionalni izazovi u baletu.

Online tečajevi i radionice

Kako bi se što veći broj zainteresiranih upoznao s mogućnostima sustava Moodle, osim samog natjecanja, u sklopu Webfestivala 2010 održavat će se online tečajevi o izradi obrazovnih materijala u Moodle-u u organizaciji CARNetovog edukacijskog centra, nekoliko radionica uživo na istu temu te promotivne aktivnosti u suradnji s drugim Moodle timovima u Hrvatskoj.

Online tečajeve moći će pohađati svi CARNetovi korisnici koji posjeduju elektronički identitet u AAI@EduHR sustavu, a moći će se prijaviti putem online obrasca na www.carnet.hr/onlinetecajevi/prijava uz prethodnu verifikaciju elektroničkim identitetom.

Radionice o korištenju sustava Moodle namijenjene su svim zainteresiranima uključujući i CARNetove korisnike. Polaznici se na radionice mogu prijaviti putem web obrasca bez prethodne verifikacije.


Idi na www.carnet.hr Idi na cuc.carnet.hr Webfestival dodjela nagrada