Vijesti

23.11.2010. 10:08
Završio Webfestival 2010
Dodjelom nagrada pobjednicima natjecanja završio je Webfestival 2010. Vidimo se dogodine, s novim aktivnostima i novom temom natjecanja. Do skorog viđenja!

16.11.2010. 11:52
Dodijeljene nagrade i priznanja autorima pobjedničkih kolegija
Na svečanom proglašenju pobjednika Webfestivala 2010, održanom 16. studenog 2010. na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, uručena su priznanja i nagrade autorima najboljih kolegija:

08.11.2010. 17:23
Objavljeni pobjednici Webfestivala 2010
Glasanje ocjenjivačkog suda je završilo i objavljeni su pobjednici Webfestivala 2010.! Pobjednicima su proglašeni sljedeći kolegiji: Juniori: Mali geografski laboratorij Kadeti: Od ideje do filma  Seniori: Financijska matematika Najbolja primjena multimedije u obrazovanju: Kemija 8 Najbolja primjena Moodle aktivnosti: Tehničko crtanje pomoću računala Uz ove nagrade, ocjenjivački sud je dodijelio i posebnu pohvalu kolegiju Profesionalni izazovi u baletu.

Online tečaj "Izrada online tečaja pomoću Moodle-a"

U okviru Webfestivala 2010 za CARNetove korisnike organizirani su dodatni termini održavanja CARNetovog online tečaja "Izrada online tečaja pomoću Moodle-a".

Cilj tečaja:

Cilj tečaja je osposobiti polaznike tečaja za samostalno dizajniranje i izradu online tečaja u Moodle-u uz korištenje osnovnih Moodle alata.

Sadržaj tečaja:

Tečaj se sastoji od osam poglavlja o kojima više možete pročitati na adresi www.carnet.hr/onlinetecajevi/Izrada_online_tecaja_pomocu_Moodle_a.

Potrebna predznanja:

Predznanja potrebna za uspješno pohađanje tečaja su poznavanje rada na računalu, napredno pretraživanje Interneta, napredno poznavanje rada nekog od alata za obradu teksta i osnove izrade web stranica.

Način održavanja tečaja:

Tečaj se odvija online uz podršku mentora.

Trajanje tečaja:

Tečaj traje 6 tjedana.


Termini održavanja online tečajeva

Online tečajevi će se održavati u sljedećim terminima:

9. lipanj - 21. srpanj 2010.

8. rujan - 20. listopad 2010.


Prijave

Pohađanje online tečaja moguće je prijaviti putem online obrasca na adresi www.carnet.hr/onlinetecajevi/prijava uz prethodnu verifikaciju elektroničkim identitetom u AAI@EduHr sustavu.

Napomena:

Kako bi se tečaj održao, za pojedini termin se mora prijaviti minimalno 6 polaznika.


Idi na www.carnet.hr Idi na cuc.carnet.hr Webfestival dodjela nagrada