Vijesti

23.11.2010. 10:08
Završio Webfestival 2010
Dodjelom nagrada pobjednicima natjecanja završio je Webfestival 2010. Vidimo se dogodine, s novim aktivnostima i novom temom natjecanja. Do skorog viđenja!

16.11.2010. 11:52
Dodijeljene nagrade i priznanja autorima pobjedničkih kolegija
Na svečanom proglašenju pobjednika Webfestivala 2010, održanom 16. studenog 2010. na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, uručena su priznanja i nagrade autorima najboljih kolegija:

08.11.2010. 17:23
Objavljeni pobjednici Webfestivala 2010
Glasanje ocjenjivačkog suda je završilo i objavljeni su pobjednici Webfestivala 2010.! Pobjednicima su proglašeni sljedeći kolegiji: Juniori: Mali geografski laboratorij Kadeti: Od ideje do filma  Seniori: Financijska matematika Najbolja primjena multimedije u obrazovanju: Kemija 8 Najbolja primjena Moodle aktivnosti: Tehničko crtanje pomoću računala Uz ove nagrade, ocjenjivački sud je dodijelio i posebnu pohvalu kolegiju Profesionalni izazovi u baletu.

Dodjela nagrada

Slogan: Kava s Moodleom - Neprocjenjivo! Vidimo se u utorak, 9.00., dvorana A1

 

Utorak je, rano ujutro i zaista Vam treba kava? Dođite na kavu s g. Moodleom i razMoodlajte se na dodjeli nagrada pobjednicima Webfestivala 2010!

***

Dodjela nagrada pobjednicima Webfestivala 2010

Jedno od društvenih događanja u sklopu konferencije CUC 2010 bit će i dodjela nagrada pobjednicima natjecanja Webfestival 2010, koje će se održati 16. studenog 2010., od 9:20 - 10:00, u dvorani A1 na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.

Program dodjele nagrada uključivat će priču o Moodle-u kao sustavu za upravljanje učenjem otvorenog koda i njegovim mogućim primjenama u obrazovanju, a razgovarat ćemo i s autorima nagrađenih kolegija o njihovim iskustvima rada s Moodle-om te idejama za korištenje Moodle-a u nastavnoj praksi. 

Prezentacija prijevoda Moodle-a na hrvatski jezik

Dodjeli će prethoditi prezentacija "Lokalizacija Moodle-a 2.0 na hrvatski jezik" koju će održati Ivana Bosnić i Jasmin Klindžić iz Hrvatske udruge za otvorene sustave i Internet – HrOpen. Prezentacija će se održavati od 9:00 - 9:20, također u dvorani A1, a imat ćete prilike čuti kako izgleda prijevod (lokalizacija) sustava otvorenog koda poput Moodle-a te s kojim se izazovima susreću entuzijasti koji na njemu rade.

Tom će prilikom biti dodijeljene i zahvalnice pojedincima koji su svojim sudjelovanjem u prijevodu sustava te uloženim vremenom i znanjem najviše doprinijeli razvoju ovog sustava važnog za cijelu obrazovnu i znanstvenu zajednicu.

Pridružite nam se na dodjeli nagrada i Webfestival događanju!
Posjetitelje očekuje jutarnja kava i ugodna atmosfera :) 


Idi na www.carnet.hr Idi na cuc.carnet.hr Webfestival dodjela nagrada