Webinari

 

24. rujna 2013. održan je još jedan webinar u okviru natjecanja Webfestival 2013. Autor webinara pod naslovom "Responzivne web stranice" je ponovo Boris Samardžija, CARNetov suradnik programer u Odjelu za razvoj usluga, koji je sudionike upoznao s responzivnim web stranicama, objasnio kako funkcioniraju i kako ih je moguće prepoznati te je pojasnio ideju koja stoji iza takvog koncepta i predstavio alate koji mogu pomoći pri izradi responzivnog weba. Webinar je pratilo 22 sudionika, a na kraju webinara sudionici su imali priliku postavljati pitanja.

Pozivamo vas da pogledate snimku održanog webinara, a na dnu stranice možete preuzeti prezentaciju koju je autor koristio u webinaru.

 

U okviru natjecanja, 8 srpnja 2013. održan je webinar pod naslovom „Osnove izrade mobilnih web stranica“. Autor webinara, Boris Samardžija, CARNetov suradnik programer u Odjelu za razvoj usluga sudionike je upoznao s alatima za izradu mobilnih webova, razlikom između osobnih računala i mobilnih uređaja te je sa sudionicima podijelio neke trikove i savjete kod same izrade mobilnih web stranica.

Webinar se odvijao putem Adobe Connect Pro kolaboracijskog alata, a prisustvovalo je 28 sudionika.

Na dnu ove stranice možete preuzeti prezentaciju korištenu u webinaru.

 

 

 

CUC 2013