preskoči na sadržaj
POVRATAK NA CUC WEB

Pobjednici natjecanja

Osobne stranice u obrazovanju

Osobna stranica Gorana Šurine

Osobna stranica Gorana Šurine nastala je iz želje autora za što boljom komunikacijom i dostupnosti informacija njegovim učenicima. Ocjenjivački sud posebno pohvaljuje napor autora da kroz svoju osobnu stranicu svojim učenicima omogući pristup nastavnim materijalima i drugoj stručnoj literaturi jer u geodetskoj struci količina literature i dostupnost nije na zavidnoj razini, a za učenike gotovo da i nema udžbenika iz stručnih predmeta. Stranica predstavlja odličan primjer i može poslužiti kao poticaj da se slabo dostupni nastavni materijali više izrađuju i javno objavljuju. Autor stranice kontinuirano radi na nadogradnji svoje stranice što Ocjenjivački sud pozdravlja te predlaže da u budućim intervencijama budu uključene i smjernice za ostvarivanje pristupačnosti stranice.

Stranica je jednostavna, jasna, pregledno strukturirana, prilagođena za male ekrane te vizualno jako dopadljiva. Sveukupan dojam te sadržaj stranice presudio je da osobna stranica Gorana Šurine bude odabrana kao pobjednička u kategoriji „Osobne stranice u obrazovanju“.

 

Profesionalne osobne web stranice

Osobna stranica Zvonimira Pavleka

Osobna stranica Zvonimira Pavleka daje uvid u njegovu dugogodišnju karijeru branding konzultanta, predavača i afirmiranog autora. Svrha stranice je educirati kroz blog i publikacije ali i zainteresirati kroz autentična i upečatljiva iskustva iz prakse potencijalne pratitelje te otvoriti put za suradnju na području poslovnih konzultacija .

Sadržaj stranice je dobro organiziran te se jednostavno i intuitivno može doći traženih informacija. Stranica je izrađena u skladu sa svim suvremenim standardima. Ideja, realizacija, izgled i ukupan opći dojam presudili su u korist osobne stranice Zvonimira Pavleka te je odabran za pobjednika u kategoriji "Profesionalne osobne web stranice".

 

preskoči na navigaciju