preskoči na sadržaj
POVRATAK NA CUC WEB

Ocjenjivački sud

Članovi Ocjenjivačkog suda koji će na ovogodišnjem Webfestivalu ocjenjivati prijavljene osobne web stranice u kategorijama Profesionalne osobne stranice i Osobne stranice u obrazovanju te donijeti odluku o pobjednicima natjecanja u svakoj od kategorija su:

 

Hrvoje Bielen, Hyperactive d.o.o.

Hrvoje je dizajner i ilustrator. Najčešće radi dizajn sučelja web stranica, mobilnih i web aplikacija, a ilustracijom se počeo baviti kao svojevrsnim ispušnim ventilom nakon dana provednog u uredu. S vremenom je i to postao dio profesionalne djelatnosti. Osim bavljenja dizajnom Hrvoje izrađuje i svira instrumente, te uvezuje teke i rokovnike koje rado poklanja prijateljima.
Radi u Hyperactivu kao senior dizajner gdje oblikuje proizvode u glavnom za inozemno tržište. Kaže da mu je na ovom radnom mjestu prezakon i da su suradnici vrhunski.

 

Bojan Kanižaj, Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca 

Bojan je dizajner interakcije koji se trudi baviti smislenim stvarima i oblikovati doživljaje koji ostavljaju trag. Beskrajna znatiželja, empatija i želja za komunikacijom održavaju ga kreativnim u mnogim osobnim projektima i suradnji s raznim marketinškim agencijama, softverskim studijima i startupima.

Vozi bicikl, a u slobodno vrijeme radi i bavi se istraživanjem korisničkog iskustava u digitalnim medijima na postdiplomskom studiju Grafičkog fakulteta te borbi za prava freelancera kroz Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca.

 

Boris Samardžija, CARNet

Boris Samardžija je inženjer softvera u CARNetovom Odjelu za razvoj usluga gdje sudjeluje u razvoju CARNetovih usluga, mobilnih i web aplikacija kao što su e-Dnevnik, CARNet/e-Građani mToken, mCARNet, e-Lektire i eduKnjižara.

Rođen je 1990. godine u Brežicama, a živi u Samoboru. Završio je XV gimnaziju u Zagrebu i preddiplomski stručni studij računarstva na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu. Trenutno polaže zadnje ispite na specijalističkom diplomskom stručnom studiju informatike na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu.

Webom se bavi od osnovne škole, svoju prvu web stranicu izradio je u šestom razredu, a maturalni rad u srednjoj školi i završni rad stručnog studija bili su na temu web aplikacija. Najviše se bavi otvorenim tehnologijama; Linux, Apache, PostgreSQL, PHP, HTML, CSS i JavaScript, a trenutno ga najviše zanima klijentska strana weba (frontend), optimizacija i prilagodba za mobilne uređaje.

U slobodno vrijeme pomaže open source projektima, a zanimaju ga bicikli (na struju), kultura i problemi mladih u lokalnoj zajednici.

 

Nenad Tičarić, TNT Studio

Nenad je inženjer računarstva koji radi na razvoju i održavanju suvremenih web stranica i aplikacija. Prije osnivanja vlastite tvrtke radio je kao developer na aplikacijama za internu i vanjsku uporabu unutar CARNet-a. Često kontribuira open source projektima.

Van radnog vremena voli pročitati dobru knjigu ili otići na neko putovanje. Vikendom mu nije stran niti roštilj :)

 

Marin Vuković, FER

Marin Vuković je docent na Zavodu za telekomunikacije Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Diplomirao je 2006. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu a doktorirao 2011. godine s temom “Adaptivno upravljanje lokacijskom informacijom za telekomunikacijske usluge s dodanom vrijednosti.” U znanstvenom i stručnom radu Marin Vuković usmjerava se na usluge s dodanom vrijednosti i napredne usluge u konvergentnim mrežama nove generacije temeljene na znanju, te sudjeluje kao istraživač i suradnik na znanstvenim, tehnološkim i stručnim projektima. Objavio je više od 20 znanstvenih radova. Koautor je patenta pri Hrvatskom zavodu za intelektualno vlasništvo P20080303A. Član je strukovnih udruga IEEE, Royal Institute of Navigation i KES International. 

 

preskoči na navigaciju