preskoči na sadržaj
POVRATAK NA CUC WEB

Vijesti

Webinar u okviru Webfestival natjecanja

29. 6. 2015.

Tijekom trajanja Webfestival natjecanja kao popratnog događanja 17. CARNetove korisničke konferencije CUC 2015 bit će organizirano nekoliko događanja vezanih uz temu osobnih web stranica. Prvo događanje u nizu je webinar pod naslovom „E-portfolio i personalizirani virtualni prostori za učenje i poučavanje u školama i na visokim učilištima“, autora prof.dr.sc. Goran Bubaša s Fakulteta organizacije i informatike.

Webinar će se održati u petak, 3. srpnja 2015. u 11 sati na adresi http://connect.carnet.hr/webinar

Kroz ovaj webinar polaznici će se upoznati s praktičnim mogućnostima i teorijskim osnovama primjene e-portfolio sustava za osobne stranice nastavnika i učenika, kao i za kreiranje personaliziranih virtualnih prostora za učenje te primjenu suradničkih metoda poučavanja. Više informacija o sadržaju webinara i kome je namijenjen potražite na ovoj adresi http://www.carnet.hr/webinari/eportfolio_kao_personalizirani_virtualni_prostor.

Sudjelovanje u webinaru slobodno je svima zainteresiranima, a za ulazak u virtualnu sobu u kojoj će se webinar odvijati, potrebno je odabrati opciju 'Gost' i upisati svoje ime. Za sudjelovanje u webinaru potrebni su samo računalo spojeno na Internet i zvučnici.

Ujedno podsjećamo da su prijave na natjecanje Webfestival 2015 u tijeku, a zainteresirani se do 30. rujna 2015. mogu prijaviti putem prijavnice na http://webfestival.carnet.hr/2015_prijava.

Webfestival je natjecanje namijenjeno autorima i korisnicima sadržaja na Internetu, koje prati CARNetovu korisničku konferenciju – CUC (http://cuc.carnet.hr), a ove godine nagrađuje autore osobnih web stranica.

Pozivamo sve zainteresirane da više o natjecanju Webfestival 2015, njegovim pravilima, kategorijama prijava te kriterijima ocjenjivanja saznaju na adresi http://webfestival.carnet.hr


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | ]

preskoči na navigaciju