Ocjenjivački sud

Obrazovne sadržaje objavljene u Moodle-u pristigle na natječaj ocjenjivat će stručni Ocjenjivački sud Webfestivala 2010 kojeg čine:


1. Maja Gligora Marković, Veleučilište u Rijeci

2. Jasmin Klindžić, Filozofski fakultet Zagreb

3. Jasna Tingle, CARNet

4. Vesna Tomić, Gimnazija A. G. Matoša u Đakovu

Vesna Tomić rođena je u Kutini 1970. godine. Diplomirala je na Pedagoškom fakultetu  u Osijeku. Od 1995. zaposlena je u III. gimnaziji Osijek, do 2005. kada prelazi u Gimnaziju A. G. Matoša u Đakovu. Jedna je od autorica udžbenika za učenike srednjih škola: „C jezik“.

2005. godine otkrila je online učenje i svoje usavršavanje vodi u tom smjeru. Završila je većinu CARNetovih online tečajeva, a 2007. i E-Learning akademiju, smjer Toutoring. Iste godine sudjelovala je kao autor sadržaja u izradi online tečajeva za učenike – „Uvod u programiranje u C-u“. Završila je i CARNetov online tečaj „Izrada online tečajeva pomoću Moodle-a“, a sudjelovala je i na radionicama u organizaciji CARNeta (CUC, Rijeka, 2007.) i Agencije za odgoj i obrazovanje.

Moodle koristi od 2008. U prvo vrijeme koristila je gotove CARNetove tečajeve (u redovnoj i izbornoj nastavi), a posljednjih godinu dana radi na svom tečaju vezanom uz pripremu učenika za državnu maturu iz informatike.
 5. Bojan Žugec, FOI Varaždin

Idi na www.carnet.hr Idi na cuc.carnet.hr Webfestival dodjela nagrada