Glasanje publike

Danas 8. studenoga 2014. u 12:00 sati završilo je glasanje publike. Prema glasovima publike, pobjednik natjecanja Webfestival 2014 s ukupno 401 glas je obrazovna interaktivna online igra:

 

MatOS, autora Tomislava i Dore Jakopec 

 

Čestitamo pobjednicima na ostvarenom broju glasova i pobjedi! Ujedno zahvaljujemo svima ostalima prijavljenima te svima koji su glasali.

Na slici zaslona računala (screenshot) prikazano je konačno stanje glasova 8. studenoga 2014. u 12:00 sati. 

Sigurnost djece na internetu

http://www.petzanet.hr/igre 

 
 

Obrazovne online igre "Sigurnost djece na internetu" osmišljene su kao dio istoimenog školskog kurikuluma namijenjenog svim učenicima osnovnih škola. Multimedijske igre pružaju učenicima mogućnost samostalnog, individualiziranog učenja, učenja kroz igru, kao i učenja putem rješavanja problema kroz koje na pristupačan i zanimljiv način istražuju, usvajaju i ponavljaju. Obrazovni ciljevi su: unaprjeđivanje digitalnih kompetencija učenika i poticanje djece da preuzmu odgovornost za vlastitu sigurnost koliko je god to moguće, s naglaskom na osnaživanju i naglašavanju odgovornog ponašanja i digitalnog građanstva, podizanje razine svijesti i znanja učenika, učitelja, roditelja i šire javnosti te razumijevanje problema koji se odnose na sigurnost djece na internetu. Objavljeno: 13. 10. 2014.

Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju