preskoči na sadržaj
CUC cvrkuti:

Glasanje publike u kategoriji "Surfam i učim" je završilo! Pobjednik prema glasovima publike s ukupno 446 lajkova je:

1. mjesto: Portal Moja matura
Autorica: Sonja Lušić Radošević

Zahvaljujemo svim prijavljenima i čestitamo pobjedniku!

Više o pobjednicima u obje kategorije saznajte na stranici http://webfestival.carnet.hr/2011/pobjednici_natjecanja.

Stanje glasova kakvo je bilo 7.11.2011. u 10.00 (slika zaslona računala)

***

* Iako je i dalje moguće lajkati prijavljene sadržaje, glasovi su se primali do 7.11.2011. u 10.00h. Lajkovi dodijeljeni nakon 10.00h neće se više uzimati u obzir. 
Datum: 7. 11. 2011. u 16:33 sati
Glasanje publike

Moja Matura

http://mojamatura.hr


Autori prijavljenog sadržaja opisali su sadržaj kao:

"Portal na kojem je svim učenicima s područja Republike Hrvatske dostupna besplatna stručna i kvalitetna priprema za državnu maturu. Na portalu se nalazi ogroman repozitorij materijala iz različitih predmeta primjeren kako za udaljeni tako i za tradicionalni oblik učenja. Portal služi i kao organizacijska i stručna podrška kandidatima za polaganje državne mature i njihovim profesorima. Komunikacija između korisnika omogućena je putem kontakt stranice te putem Facebook Fan stranice koju slijedi više od 6 000 maturanata. Portal Moja matura pokrenut je iz razloga da se učenike uputi u korištenje besplatnih resursa za stjecanje znanja kako bi učenici, svjesni mogućnosti koje pružaju današnje web 2.0 tehnologije, samostalno i redovito posezali za resursima kao pomoć u učenju. Time razvijaju vještine potrebne za cjeloživotno učenje i tako pridonose uspješnome savladavanju izazova 21. stoljeća."

*Iako je u izradi prijavljenog sadržaja sudjelovala i jedna od članica Ocjenjivačkog suda Webfestivala 2011, ova je prijava prihvaćena jer je sadržaj prijavljen u kategoriji Surfam i učim, gdje za pobjednika glasa samo publika. Stoga Ocjenjivački sud niti itko iz organizacije natjecanja Webfestival 2011 neće imati utjecaja na rezultat glasanja.Ispiši članak
Objavljeno: 26. 9. 2011.


Webfestival on delicious
preskoči na navigaciju